Lijstenmakerij Lansingerland Speciaalzaken

Lijstenmakerij Lansingerland is gevestigd in Berkel en Rodenrijs aan de Nieuwstraat 3. Naast het inlijsten van borduurwerken lijsten wij o.a. ook prenten, schilderijen, foto’s en posters. 
Tevens heeft Lijstenmakerij Lansingerland ook een collectie woonaccessoires en kado artikelen in zijn assortiment met o.a. metalen borden, voertuigen en blikken, klokken, lijsten, tekstborden en nog veel meer. 

Bij lijstenmakerij Lansingerland kunt u terecht voor een goed en eerlijk advies. U heeft keuze uit meer dan 1000 verschillende profielen en kleuren van o.a. Eurolijsten, Vadia en GJB.
Er is een keuze uit strakke en moderne, maar ook klassieke en barok profielen, dus voor elke afbeelding is er wel een lijst te vinden.

Bent u opzoek naar een mooie spiegel voor in uw huis of bedrijf, maar u wilt geen standaard spiegel die overal te vinden is, ook daarvoor kunt u bij Lijstenmakerij Lansingerland terecht. Wij kunnen elke spiegel op maat leveren, geslepen ongeslepen, met verzet of zonder verzet.

Naast het maken van lijsten zijn wij ook goed in het maken van houten speelgoed. Daardoor is de Speelgoedbox ontstaan. Bent u opzoek naar ouderwets educatief houten speelgoed, dan bent u bij ons aan het juiste adres. 

Kom eens langs aan de Nieuwstraat 3 te Berkel en Rodenrijs. Wij zijn geopend op woensdag van 10.00 – 17.00 uur, zaterdag van 10.00 – 16.00 uur en op afspraak. U kunt een afspraak maken door een e-mail te sturen naar info@lijstenmakerij-lansingerland.nl  De afspraak kan ook 's avond tussen 19.30 en 21.00 uur.

Openingstijden

Maandag: gesloten
Dinsdag: gesloten
Woensdag: 10.00 - 17.00 uur
Donderdag: gesloten
Vrijdag: gesloten
Zaterdag: 10.00 - 16.00 uur
Zondag: gesloten

 

Adres

Nieuwstraat 3, 2651CG Berkel en Rodenrijs

Google Maps: Nieuwstraat 3, 2651CG Berkel en Rodenrijs