Lijstenmakerij Lansingerland / Speelgoedbox

Nieuwstraat 3


Lijstenmakerij Lansingerland / Speelgoedbox Speciaalzaken

Lijstenmakerij Lansingerland is gevestigd in Berkel en Rodenrijs aan de Nieuwstraat 3. Bij Lijstenmakerij Lansingerland kunt u terecht voor een goed en eerlijk advies. Of het nu gaat om een foto, poster, schilderij, borduurwerk een voetbal of hockey shirt Lijstenmakerij Lansingerland kan het voor u inlijsten.

U heeft keuze uit meer dan 1000 verschillende houten profielen en kleuren van o.a. Vadia, Starframe en Bart Larson-Juhl. Er is een keuze uit strakke en moderne, maar ook klassieke en barok profielen, dus voor elke afbeelding is er wel een lijst te vinden.

Naast houten profielen heeft Lijstenmakerij Lansingerland ook een grote collectie met aluminium profielen in verschillende uitvoeringen en kleuren van het merk Nielsen en Go-Frame welke op maat kunnen worden gemaakt. Bent u op zoek naar een aluminium wissellijst in zwart, zilver of titaan kleur ook daar kan Lijstenmakerij Lansingerland u mee helpen we hebben verschillende standaard afmetingen in voorraad.

Is het glas van uw lijst kapot Lijstenmakerij Lansingerland verkoopt verschillende soorten glas, standaard glas, ontspiegeld glas of art glas( ook wel museumglas genoemd) Ook voor een losse passe-partout kunt u terecht bij Lijstenmakerij Lansingerland, passe-partout is er in veel verschillende kleuren. Uw lijst ophangen aan de muur kan ook met een schilderijrail langs het plafond u bent op die manier flexibeler waar u uw lijst ophangt Lijstenmakerij Lansingerland heeft het merk Stas in het assortiment en kan u daar in adviseren.

Op zoek naar een mooie spiegel voor in uw huis of bedrijf, maar u wilt geen standaard spiegel die overal te vinden is, ook daarvoor kunt u bij Lijstenmakerij Lansingerland terecht. Wij kunnen elke spiegel op maat leveren, geslepen ongeslepen, met verzet of zonder verzet.

Sinds een paar jaar heeft Lijstenmakerij Lansingerland ook een afdeling met Speelgoed met de naam SPEELGOEDBOX, wat begon met alleen houten speelgoed hebben we nu ook o.a. buitenspeelgoed, constructie speelgoed, spellen zoals schaken, dammen en een collectie met dartpijlen en accessoires.

Kom eens langs aan de Nieuwstraat 3 te Berkel en Rodenrijs. Lijstenmakerij Lansingerland is geopend op woensdag, vrijdag en zaterdag van 10.00 – 17.00 uur en op afspraak. U kunt een afspraak maken door een e-mail te sturen naar info@lijstenmakerij-lansingerland.nl  De afspraak kan ook 's avond tussen 19.30 en 21.00 uur.

Volg Lijstenmakerij Lansingerland op Instagram en Facebook

Openingstijden

Maandag: Op afspraak
Dinsdag: Op afspraak
Woensdag: 10.00 - 17.00 uur
Donderdag: Gesloten
Vrijdag: Gesloten
Zaterdag: 10.00 - 17.00 uur
Zondag: Gesloten

Telefoon: +31 10 316 05 77

Adres

Nieuwstraat 3, 2651CG Berkel en Rodenrijs

Google Maps: Nieuwstraat 3, 2651CG Berkel en Rodenrijs