Lumineus Buitenverlichting

George Stephensonweg 25


Lumineus Buitenverlichting Overige

TOTAALCONCEPTEN VOOR BUITENVERLICHTINGSPROJECTEN

Professionele feestverlichting in winkelgebieden, boomverlichting, gevelverlichting, tuinverlichting en het sfeervol verlichten van diverse andere buitenlocaties zoals grachten en bedrijventerreinen: U bent bij Lumineus Buitenverlichting aan het juiste adres.

Full service feestverlichting

Lumineus Buitenverlichting verzorgt het gehele traject: Advies en ontwerp op maat, installatie, onderhoud en het jaarlijks opslaan van de feest- en sfeerverlichting. Wij nemen u dus al het werk uit handen.

Bij storingen, bijvoorbeeld als gevolg van aanrijdingschade of door zware storm, kunt u rekenen op een oplossing binnen 24 uur. Bij gevaarsituaties komen wij uiteraard direct.

Bovendien bestaan bij ons meerdere financieringsmogelijkheden zodat u niet voor grote investeringen komt te staan.

Voor ieder winkelgebied een eigen identiteit

Al onze feestverlichting (ornamenten met LED-verlichting) voor binnensteden en winkelcentra wordt op maat ontworpen, ontwikkeld en geproduceerd in onze werkplaats in Vlaardingen. Uniek dus. Hiermee scheppen wij voor ieder winkelgebied een eigen identiteit.

Sfeer en ruimtebeleving verhogen?

Feestverlichting en boomverlichting verhogen de sfeer en ruimtebeleving en brengen een gevoel van veiligheid. Lumineus heeft vele winkelcentra en binnensteden mogen verlichten met resultaten waar wij trots op zijn. Wilt u ook uw winkelgebied laten onderscheiden van andere centra? Neem gerust eens vrijblijvend contact met ons op. Wij denken graag mee.

Volg Lumineus Buitenverlichting op Facebook en neem een kijkje op hun website

 

Openingstijden

Maandag: 08:00 uur - 17:00 uur
Dinsdag: 08:00 uur - 17:00 uur
Woensdag: 08:00 uur - 17:00 uur
Donderdag: 08:00 uur - 17:00 uur
Vrijdag: 08:00 uur - 17:00 uur
Zaterdag: Gesloten
Zondag: Gesloten

 

Telefoon

Adres

George Stephensonweg 25, 3133KJ Vlaardingen

Google Maps: George Stephensonweg  25, 3133KJ Vlaardingen