New Vision Administratie- & Belastingadviseurs B.V.

Noordeindseweg 6


New Vision Administratie- & Belastingadviseurs B.V. Financieel

New Vision Administratie- & Belastingadviseurs B.V. is een allround financiële partner. Wij zijn geen traditioneel administratiekantoor. Wij zijn een financiële dienstverlener met expertise in:
- administratie en jaarrekeningen;
- belastingadvies;
- salaris en personeel;
- inkomens- en vermogensadvies.

Wij zijn er niet alleen voor ondernemers, maar ook particulieren helpen wij graag.

Wij zijn een financieel adviesbueau waar de klant zich, zonder al te veel formaliteiten, thuis kan voelen en waar de Rotterdamse mentaliteit geldt. Nog steeds is ons kantoor een plek waar de klant op elk gewenst moment kan binnenlopen. BIj New Vision werken we samen, ook met jou. Dat betekent dat we niet vanaf een afstand met de cijfers aan de slag gaan. Wij stappen liever het veld in om jou te adviseren en mee te denken over de beste oplossing.

Nederlandse Orde van Administratie- en Belastingdeskundigen (NOAB)
New Vision Administratie- & Belastingadviseurs B.V. is aangelosten bij NOAB. Dit is dé branchevereniging voor kantoren in de administratieve en fiscale dienstverlening die zich richten op zzp'ers en mkb'ers. Aangesloten leden staan zzp'ers en mkb'ers op een deskundige en vertrouwelijke wijze bij. Daarom dragen zij het NOAB-kwaliteitskeurmerk . Dit NOAB-keurmerk heeft tal van voordelen!

Register Belastingadviseurs (RB)
Het RB is de beroepsvereniging van belastingadviseurs voor het MKB. Het RB behartigt de belangen van belastingadviseurs richting de overheid en maakt vaktechnische informatie beschikbaar via cursussen en workshops.

Openingstijden

Maandag: 08.30 - 17.00 uur
Dinsdag: 08.30 - 17.00 uur
Woensdag: 08.30 - 17.00 uur
Donderdag: 08.30 - 17.00 uur
Vrijdag: 08.30 - 17.00 uur
Zaterdag: gesloten
Zondag: gesloten

 

Adres

Noordeindseweg 6, 2651WC Berkel en Rodenrijs

Google Maps: Noordeindseweg 6, 2651WC Berkel en Rodenrijs