Ooms Makelaars Lansingerland B.V.

Westerwater 44


Ooms Makelaars Lansingerland B.V. Makelaars

Ooms Makelaars Lansingerland is de nieuwste telg van Ooms Makelaars en wij stellen u graag voor aan onze makelaars en de hypotheekadviseurs van het nieuwe kantoor. 
Raymond, Lucinda, Illana en Jearon staan voor u klaar om u een goed advies te geven over het verkopen, aankopen of taxeren van uw woning. Ooms Financieel Adviseurs, Ad van den Heuvel, helpt u graag met een hypotheek. 

Bij Ooms Makelaars Lansingerland kunt u er vanuit gaan dat u uitstekende begeleiding krijgt bij de verkoop van uw woning. Met de kennis en ervaring op de woningmarkt en een scherp tarief voor het promotiepakket wordt uw woning onder de aandacht gebracht via diverse kanalen. Ooms Makelaars Lansingerland verkoopt u uw huis in onder andere Berkel en Rodenrijs, Bergschenhoek en Pijnacker! Lees welk voordeel u hieruit kunt halen!

Ooms Makelaars Lansingerland heeft een ruim en vooral gevarieerd aanbod in woningen. Bestaande huizen, nieuwbouwhuizen, appartementen, eengezinswoningen, koophuizen en ook huurhuizen. Het huizenaanbod van Lansingerland bekijkt u hier en ook kunt u de Facebookpagina in de gaten houden voor het nieuwste aanbod van huizen in Berkel en Rodenrijs en de omgeving.

Volg Ooms Makelaars Lansingerland op Facebook en Instagram

Openingstijden

Maandag: 09.00 - 17.30 uur
Dinsdag: 09.00 - 17.30 uur
Woensdag: 09.00 - 17.30 uur
Donderdag: 09.00 - 17.30 uur
Vrijdag: 09.00 - 17.30 uur
Zaterdag: 09.30 - 16.30 uur (alleen telefonisch bereikbaar)
Zondag: gesloten

 

Adres

Westerwater 44, 2651JN Berkel en Rodenrijs

Google Maps: Westerwater 44, 2651JN Berkel en Rodenrijs