Spontaan Communicatie & Organisatie

's-Gravenzandseweg


Spontaan Communicatie & Organisatie Overige

Wilt u onder de aandacht komen bij uw doelgroep, maar weet u niet hoe?

Dan bent u aan het juiste adres, ons team is namelijk dagelijks bezig met het bedenken, creëren en uitvoeren van spraakmakende communicatiecampagnes en evenementen. Dit met als doel om uw doelgroep te bereiken en in beweging te zetten.

Communicatie
Het creëren van creatieve en effectieve communicatie die uw doelgroep bereikt en in beweging zet. Daar staan wij voor. Van spontane acties tot strategische communicatieplannen; wij denken graag met u mee én verder om uw merk, product of dienst met het juiste gevoel over te brengen bij de doelgroep. Wij kennen de mogelijkheden als geen ander en adviseren u graag over on- en offline communicatieoplossingen.

Organisatie
In uw bedrijf zijn er naast de kernactiviteit allerlei organisatietaken die belangrijk zijn, maar waar u niet altijd tijd voor heeft. Onze passie is het uit handen nemen van uw organisatiewerk, zodat u kunt doen waar u passie voor heeft! Wij zijn multitasking en denken op alle niveaus mee. Voor verschillende winkelcentra organiseren wij tal van promotieactiviteiten.

Ons team bestaat uit ervaren communicatieadviseurs. Wij zetten ons graag voor u in om uw doelgroep te bereiken en hiervoor alles te regelen. Spontaan, dat door Rianne de Goeij is opgericht in 2008, is inmiddels uitgegroeid tot een communicatiebureau met 5 specialisten. Spontane meiden zijn we zeker, maar aan uw plannen werken we altijd doordacht.

Volg Spontaan op Facebook, Instagram en Twitter

#conceptbedenker #verbinder #creatief #woordenkunstenaar #sparringspartner #duidelijk #heldereaanpak #organisatietalent #ontwerper #adviseur #trendwatcher #socialmediaspecialist #ditallesonderééndak!

Openingstijden

Maandag: 08.30 - 17.00 uur
Dinsdag: 08.30 - 17.00 uur
Woensdag: 08.30 - 17.00 uur
Donderdag: 08.30 - 17.00 uur
Vrijdag: 08.30 - 17.00 uur
Zaterdag: gesloten
Zondag: gesloten

 

Website

Adres

's-Gravenzandseweg -39, 2671JJ Naaldwijk

Google Maps: 's-Gravenzandseweg -39, 2671JJ Naaldwijk