Verboon Wines Premium QualityVerboon Wines

Boterdorpseweg 78


Verboon Wines Eten & Drinken

Verboon Wines Premium Quality

Verboon Wines is de jongste wijnleverancier in Nederland. Jordy Verboon (21) is eigenaar van Verboon Wines. Verboon Wines wil het wijn leveren naar een nieuw niveau brengen! Het moet van alle gemakken zijn voorzien, zo wordt de witte, rosé & mousserende wijn direct gekoeld aangeleverd en de rode – port wijnen niet. Dit wordt mogelijk gemaakt door een koelwagen die 75% gekoeld is, zo komt de bestelling in 1x en zijn alle wijnen op de juiste temperatuur geleverd.

Verboon Wines levert dezelfde dag nog uit binnen Zuid – Holland. Ook op zondag het bedrijf functioneert 7 dagen per week zodat u altijd kan genieten van een goed glas wijn.
Verboon Wines probeert uw wijnen zo snel mogelijk aan huis te leveren. Wijnen die worden besteld buiten Zuid – Holland worden verzonden met de post (Gemiddelde levertijd 1-3 dagen) Wilt u de wijnen persoonlijk laten bezorgen buiten Zuid – Holland? Neem contact op met Jordy, er is erg veel mogelijk! Zo kan Verboon Wines ook cadeautjes bezorgen op een gewenste locatie. Denk hierbij aan een mooi wijnkistje of een wijn geschenk box.

Ook voor persoonlijke relatiegeschenken is Verboon Wines inzetbaar. Zo kunt u bijvoorbeeld kiezen voor persoonlijke wijnkisten met een kaart van uw bedrijf erin of zelfs gaan voor eigen etiketten op de wijnfles.

Verboon Wines staat voor service & kwaliteit. Bestellen kan gemakkelijk via de website maar kan ook via de telefoon of E–Mail.

Volg Verboon Wines op Facebook, Instagram, LinkedIn en Youtube.  

Openingstijden

Verboon Wines is 24/7 open!
 

 

Adres

Boterdorpseweg 78, 2661AC Bergschenhoek

Google Maps: Boterdorpseweg 78, 2661AC Bergschenhoek