Verboon Wines Premium QualityVerboon Wines / Verboon Wine Bar

Kerksingel 22


Verboon Wines / Verboon Wine Bar Eten & Drinken

Verboon Wines Premium Quality

De wijnbar is geopend van woensdag tot en met zondag, vanaf 15:00 uur (met uitzondering van woensdag, vanaf 12:00 uur). In deze wijnbar staan meer dan 150 wijnen op de kaart! Bijna alle wijnen die op de website staan, zijn ook bij ons in de wijnbar verkrijgbaar. Hier krijgt u de mogelijkheid om een wijn eerst per glas of per fles te proeven, voordat u besluit om deze aan huis te laten bezorgen. Wij bezorgen al de volgende ochtend aan huis, zodat u altijd de perfecte wijn op tafel heeft staan!

Webshop
Verboon Wines is de jongste wijnleverancier in Nederland. Jordy Verboon (21) is eigenaar van Verboon Wines. Verboon Wines wil het wijn leveren naar een nieuw niveau brengen! Het moet van alle gemakken zijn voorzien, zo wordt de witte, rosé & mousserende wijn direct gekoeld aangeleverd en de rode – port wijnen niet. Dit wordt mogelijk gemaakt door een koelwagen die 75% gekoeld is, zo komt de bestelling in 1x en zijn alle wijnen op de juiste temperatuur geleverd.

Verboon Wines levert dezelfde dag nog uit binnen Zuid – Holland. Ook op zondag het bedrijf functioneert 7 dagen per week zodat u altijd kan genieten van een goed glas wijn.
Verboon Wines probeert uw wijnen zo snel mogelijk aan huis te leveren. Wijnen die worden besteld buiten Zuid – Holland worden verzonden met de post (Gemiddelde levertijd 1-3 dagen) Wilt u de wijnen persoonlijk laten bezorgen buiten Zuid – Holland? Neem contact op met Jordy, er is erg veel mogelijk! Zo kan Verboon Wines ook cadeautjes bezorgen op een gewenste locatie. Denk hierbij aan een mooi wijnkistje of een wijn geschenk box.

Ook voor persoonlijke relatiegeschenken is Verboon Wines inzetbaar. Zo kunt u bijvoorbeeld kiezen voor persoonlijke wijnkisten met een kaart van uw bedrijf erin of zelfs gaan voor eigen etiketten op de wijnfles.

Verboon Wines staat voor service & kwaliteit. Bestellen kan gemakkelijk via de website maar kan ook via de telefoon of E–Mail.

Volg Verboon Wines op Facebook, Instagram, LinkedIn en Youtube.  

Openingstijden

Maandag: gesloten 
Dinsdag: gesloten 
Woensdag: 12:00 - 22:00 uur
Donderdag 15:00 - 22:00 uur
Vrijdag: 15:00 - 00:00 uur
Zaterdag: 15:00 - 00:00 uur
Zondag: 15:00 - 22:00 uur

Verboon Wines is 24/7 open!
 

 

Adres

Kerksingel 22-a, 2651CC Berkel en Rodenrijs

Google Maps: Kerksingel  22-a, 2651CC Berkel en Rodenrijs