Waves & Shaves Kappers

Waves & Shaves is de nieuwe trendy kapsalon in Berkel en Rodenrijs en is alles behalve een gewone kapsalon! Wij bieden u uiteraard professioneel en persoonlijk advies voor uw haar, maar daarnaast zoveel meer.

Speciaal voor de mannen beschikken wij over een volleerde en authentieke barbier die naast het knippen ook de baard kan bijwerken of een gehele scheerbehandeling kan toepassen.

Gaat u trouwen? In onze salon beschikken wij over een hoek welke speciaal is ingericht voor de bruid. Hier wordt uw make-up door een gediplomeerde Make-up Artist verzorgd en het haar door 1 van onze enthousiaste en ervaren medewerkers.

Altijd al langer of voller haar willen hebben? Bij Waves & Shaves zijn wij gespecialiseerd in het aanmeten van real human hair Flip-in en Clip-in extension. Deze extensions kunt u heel makkelijk zelf in en uit doen. De extensions worden naar uw haarkleur gekleurd en in model geknipt.

Naast dit alles bent u natuurlijk van harte welkom om bij ons binnen te lopen voor een vrijblijvend advies omtrent de kleuring en/of modelering van uw kapsel. Onze werknemers beschikken over de laatste trends qua kleuringen en kapsels.

Producten waar wij mee werken:
Loreal Proffesional 
Z.one Concept
Dear Barber

Openingstijden

Maandag: gesloten
Dinsdag: 09.00 - 18.00 uur
Woensdag: 09.00 - 18.00 uur
Donderdag: 09.00 - 18.00 uur
Vrijdag: 09.00 - 21.00 uur
Zaterdag: 09.00 - 17.00 uur
Zondag: gesloten

 

Adres

Westerwater 23, 2651JN Berkel en Rodenrijs

Google Maps: Westerwater  23, 2651JN Berkel en Rodenrijs