Halloween Griezelpuzzeltocht

Vrijdag 27 oktober 2017 -

19:00 uur t/m 20:30 uur

Vrijdagavond 27 oktober a.s. is het weer tijd om te griezelen in Berkel Centrum! Tussen 19.00 en 21.00 uur wordt het weer spookachtig gezellig in het centrum. Op deze avond zijn er tal van activiteiten die in het teken staan van Halloween. Een echte Griezelpuzzeltocht en divers griezelig entertainment zorgt voor een spectaculaire avond!

Op het Westerwater (t.h.v. Xenos)kunnen kinderen en hun ouders tussen 19.00 - 20.30 uur een griezelkaart ophalen. Op deze griezelkaart staat aangegeven waar de kinderen snoepjes en letters kunnen vinden bij de winkeliers. De letters zijn verstopt in de etalages en vormen uiteindelijk een zin. De ingevulde griezelkaart kan weer worden ingeleverd op de startpunt vóór 21.00 uur waar de kinderen een glaasje griezellimonade ontvangen. Met de juiste oplossing van de zin kan er tevens een Berkel Centrum Cadeaubon worden gewonnen!

Deze griezelpuzzeltocht wordt opgevrolijkt met een spookachtig goede percussionband RiFF-Percussion. Zij gaan Berkel Centrum voorzien van sfeervolle klanken tijdens deze donkere en spookachtige avond. Het griezelig entertainment wordt net als vorig jaar verzorgd door Theater Vlammen. Lokale acteer talenten laten zich van hun griezeligste kant zien tijdens de Halloween speurtocht. Door het gehele centrum kunnen de bezoekers genieten van diverse scénes, speciaal bedacht voor Halloween. 

Kom deze avond vooral gekleed Halloweenstijl en natuurlijk mag er ook een lampion mee worden genomen. 

Kortom, voor een griezelig gezellige avond: Kom Halloween vieren in Berkel Centrum!

Komende activiteiten


december 2017

Zaterdag 16 december 2017 -

13:00 uur t/m 22:00 uur

Vrijdag 22 december 2017

Zaterdag 23 december 2017

Zondag 24 december 2017

Zaterdag 30 december 2017