Schaaktoernooi

Zaterdag 16 maart 2019 -

10:00 uur t/m 15:00 uur

16 maart Schaakvereniging 3-Torens aanwezig in Berkel Centrum

Het wordt al bijna een traditie. Alweer voor de 3e keer op rij is Schaakvereniging 3-Torens in maart aanwezig in Berkel Centrum, en wel op zaterdag 16 maart van 10:00 tot 15:00 uur. Op het vernieuwde plein staan zij met het grote buitenschaakbord en dagen ze je uit voor een potje.

Speciaal voor alle mensen die willen leren schaken of het leuk vinden om te schaken komt Schaakvereniging 3-Torens Berkel Centrum met een groot schaakspel. De vereniging verzorgt spannende wedstrijden tussen bezoekers en leden of onderling tussen de bezoekers. De mensen die minder bekend zijn met schaken krijgen de kans om kennis te maken met dit spannende spel en kunnen informatie over de schaakclub krijgen.  

Schaakvereniging 3-Torens is dé schaakvereniging in Lansingerland. Voor jong en oud verzorgen zij schaaklessen en toernooien. Op elke dinsdagavond wordt er geschaakt door de jeugd en volwassenen in het gebouw van de vereniging (Rodenrijseweg 295, Berkel en Rodenrijs). Tijdens deze avonden is iedereen welkom, dus schuif gerust aan. Voor meer informatie http://www.3-torens.nl/.

Bezoek onze website www.winkelcentrum-berkel.nl voor meer informatie over het winkelcentrum en volg ons op Twitter, Facebook en Instagram: @Berkelcentrum.
Bij slecht weer gaat de activiteit niet door. Wij geven dit door via de genoemde social media kanalen.

Foto: Impressie 2018

Komende activiteiten


oktober 2021

Zaterdag 9 oktober 2021 -

10:00 uur t/m 17:00 uur