Hamburgers voor vader en WK damesvoetbal activiteiten

Zaterdag 15 juni is het dubbel feest in Berkel Centrum! Dan wordt niet alleen vader in het zonnetje gezet in verband met Vaderdag, maar zijn er ook verschillende activiteiten met een oranje (dames)voetbal tintje. Op deze dag spelen onze Oranje Leeuwinnen namelijk de tweede groepswedstrijd van het WK.

Zaterdag 15 juni 12:00 – 15:00 uur mini-hamburgertjes en fotozuil
Kom naar Berkel Centrum en trakteer je vader op een gratis heerlijke mini-hamburger of maak een leuke selfie bij de fotozuil! Tussen 12:00 en 15:00 uur vind je ter hoogte van De Visch het hamburgerkraampje en de fotozuil.

Maak een foto, gebruik #berkelcentrum
Ga op de foto met één van de fotoprops bij de fotozuil, post deze foto op Twitter, Facebook of Instagram (@berkelcentrum) met de hashtag #berkelcentrum en wie weet wordt jouw foto gedeeld op de tijdlijn van Berkel Centrum.

WK Damesvoetbal activiteiten op het Plein
Kom tussen 12:00 en 15:00 uur naar het plein bij ’t Vierkantje, doe mee met de voetbalactiviteiten en wie weet win jij een mooie prijs! Schiet op de stropdas van de Oranje Leeuw en zorg ervoor dat de bal in het gat verdwijnt. De bal gooien mag uiteraard ook. 
Of doe mee met de ING Voetbalshow. Schiet de bal in een van de gaten van het ING-Gatendoek, verdien de meeste punten en win!

Kijk de wedstrijd van de Oranje Leeuwinnen op groot scherm
De Oranje Leeuwinnen spelen deze dag om 15:00 uur tegen Kameroen. En hoe leuk is het om aansluitend op de activiteiten, met elkaar de wedstrijd te bekijken? Er wordt dan ook een groot scherm geplaatst op het plein, waarop je om 15:00 uur de wedstrijd live kunt volgen!

Nog op zoek naar een cadeau voor Vaderdag? De winkeliers staan uiteraard voor je klaar met allerlei leuke cadeau-ideeën. De winkeliers van Berkel centrum wensen je alvast een hele fijne Vaderdag en veel plezier met het volgen van het WK Damesvoetbal!

Nieuwsoverzicht