Zaterdag 7 september jaarmarkt in Berkel Centrum

Zaterdag 7 september is het weer tijd voor de gezellige jaarmarkt van Berkel Centrum. Van 10:00 tot 17:00 uur staan er diverse kramen en kinderattracties door het hele centrum. Van jurkjes tot speelgoed en van beddengoed tot heerlijke etenswaren, er is van alles te vinden voor een leuk prijsje.

Soulbrothers                    
Tijdens de Jaarmarkt komt u de gezellige Soulbrothers tegen. Deze vrolijke broers zijn gek van soul en komen in hun geweldige “soul” outfit (2.30 hoog) en hun mega transistor radio de boel op stelten zetten. Niemand kan zonder te swingen voorbij deze broers lopen.

Uiteraard staan ook de winkeliers deze dag voor u klaar. Volop gezelligheid en vertier, dat vindt u alleen in Winkelpromenade Berkel Centrum!

 

Nieuwsoverzicht