Inschrijving Kerstmarkt Berkel Centrum zaterdag 14 december geopend

Kerstmarkt Berkel centrum

Op zaterdag 14 december staat winkelpromenade Berkel Centrum van 14:00 tot 22:00 uur geheel in het teken van Kerst. Het is dan weer tijd voor het jaarlijkse Moonlight Shopping! Dit jaar organiseert Winkeliersvereniging Berkel Centrum i.s.m. Fresh Events een Kerstmarkt. Inschrijven voor deze Kerstmarkt is vanaf nu mogelijk.

Vele winkeliers van Berkel Centrum presenteren zich op deze dag in sfeervolle Kerstkramen. Daarnaast worden een aantal leuke winterse activiteiten georganiseerd. Om de Kerstmarkt nog groter en gezelliger te maken, kunnen ook externe bedrijven zich inschrijven.

Tijdens het winkelen komt u de Kerstman tegen, zijn er diverse kerstkoren en steltenlopers aanwezig en kunnen de kinderen een rondje mee in de draaimolen.

Deelnemen:

Om de Kerstmarkt nog groter en gezelliger te maken, kunnen ook externe deelnemers zich vanaf nu inschrijven, ook met etenswaren kunt u meedoen. Belangrijke voorwaarde is dat er Kerst-gerelateerde producten worden verkocht. U betaalt € 75,- voor een 4 meter kraam met verlichting en bovenzeil. De winkeliersvereniging bepaalt in samenspraak meet Fresh Events welke bedrijven worden toegelaten tot de Kerstmarkt. Er zijn maar een beperkt aantal plaatsen beschikbaar, dus wees er snel bij!

Wilt u meedoen klik dan hier voor het inschrijfformulier.

Of neem contact op met Fresh Events via 070 – 3384400 of info@freshevents.nl of Spontaan Communicatie & Organisatie via: 0174-670810 of mail naar carmen@spontaan.nu.

Maak deel uit van deze gezellige, sfeervolle dag, tot ziens in winkelpromenade Berkel Centrum!

Nieuwsoverzicht


2021

Pagina's