Het beste van Berkel Markt en Moederdagactiviteiten

Zaterdag 13 mei 2023 -

12:00 uur t/m 16:00 uur

Schrijf je in voor de Streekmarkt het beste van Berkel

Op 13 mei organiseren we weer een streekmarkt in Berkel Centrum voor alle inwoners van Lansingerland en omstreken. “Streekmarkt het Beste van Berkel” is een markt waar lokale winkels, organisaties, tuinders en boeren hun producten kunnen tonen en verkopen aan het publiek. Wat je uit de streek haalt is lekker. Ook leuk om te zien welke mensen achter de producten staan.

In de tijd die achter ons ligt waren de lokale producten van de tuinders uit de omgeving populair. De vele mooie adressen in de omgeving waar je kersen, aardbeien, bessen, bloemen, planten en groenten kon halen werden door velen op de fiets ontdekt. Deze locaties presenteren zich nu op de markt zodat je ze weer kunt vinden als het fietsweer wordt.

Ontdek duurzame oplossingen
Duurzaamheid is een actueel onderwerp, veel mensen zoeken naar mogelijkheden om energie te besparen of op andere manieren te verduurzamen. Denk aan vervoer, kleding en afval. De mogelijkheden zijn eindeloos. Op de markt vind je ook inspiratie en informatie om stapjes te maken naar een duurzamer leven. Op de streekmarkt staan verschillende initiatieven waar je je vragen kunt stellen.

Ook voor kinderen leuk!  
Voor kinderen komt de scouting laten zien wat zij voor activiteiten hebben, en natuurlijk mag je meedoen.

Moederdagactiviteiten
Het is de zaterdag voor Moederdag dus de winkeliers organiseren ook leuke acties speciaal voor moeder!

Kortom een gezellige markt waar je wijzer wordt op het gebied van lokale initiatieven, duurzaamheid en lekker en gezond eten.

Schrijf je in!
Heb je zelf een initiatief, of verkoop je lokale en duurzame producten? Schrijf je in!

Komende activiteiten


april 2024

Zaterdag 20 april 2024 -

12:00 uur t/m 16:00 uur

Zaterdag 27 april 2024 -

07:00 uur t/m 22:30 uur


mei 2024

Zaterdag 4 mei 2024 t/m zaterdag 11 mei 2024


juni 2024

Zaterdag 15 juni 2024 -

12:00 uur t/m 16:00 uur


september 2024

Zaterdag 21 september 2024 -

12:00 uur t/m 16:00 uur