Double S verhuisd naar nieuwe locatie!

Double S is verhuisd naar een prachtige nieuwe locatie aan de Centrumpassage 2. Kom snel langs om de nieuwe locatie te ontdekken, tegenover Bram Ladage.

Bij Double S vind je alles voor de stoere, trendy tiener. Ze hebben toffe kleding voor jongens en meiden in de maten 128-188. Naast kleding kan je ook terecht voor schoenen, tasjes, riemen, oorbellen, eerste bh’s en meer. Hun merken zijn onder andere AI&KO, Franky and Liberty, Nik&Nik, Lyle and Scott, Bellaire, Ballin, Cars, Geisha, Indian Bluejeans, Looxs 10 to sinten, NoBell, LTB, Kie-stone, Retour, Calvin Klein en Tommy Hilfiger.

Vanaf nu zijn jullie van harte welkom op deze nieuwe locatie voor de leukste collecties. Bekijk direct een selectie via doubles.nu of kom gezellig langs in de winkel voor nog meer keuze. Gefeliciteerd Double S, namens Berkel Centrum! Veel succes in dit nieuwe pand.